Publikácia v predaji
Formát A4, 228 strán
Kniha, ktorá nesmie
chýbať v knižnici bylinára.
News Update :
Home » , , » Prednáška - Viedeň

Prednáška - Viedeň

Natura Medicatrix: Laco Filo v utorok 15. apríla 2014 | 14:23

3 apríla 2014 vo štvrtok sa uskutočnila prednáška Koreniny a ich účinok na naše zdravie vo Viedni. Prednáška sa uskutočnila v rámci pravidelných aktivít Rakúsko slovenského kultúrneho spolku, kde sa stretávajú Slováci žijúci vo Viedni.

Prijal som túto milú ponuku, ktorá bola veľmi dobre zorganizovaná. Príjemne prostredie inštitútu v samotnom centra Viedne to len umocňovalo.

Účelom vybratej témy prednášky bolo vypichnúť z toho množstva informácii tie zaujímavé a hlavne často používané či zneužívané koreniny, ktoré predstavujú tie najväčšie problémy v organizme. Sú koreniny, ktoré pôsobia dobre aj zle. Kombinácie korenín môžu upraviť problémy napríklad depresiu ale v neprimeranom množstve môžu spôsobiť epileptický záchvat.  V súvislosti s touto témou samozrejme odzneli aj iné témy, ktoré boli hlavne zahrnuté v diskusii. Ako vieme, koreniny majú rôzny vplyv na fyziológiu človeka, čo si niekedy neuvedomujeme. A ta záplava otázok ma veru potešila, lebo je vidieť že ľuďom nie je ľahostajne čo a ako kombinovať a čo konzumovať.
Prednáška trvala zhruba hodinu, kde sa potom ešte dlho veľmi aktívne diskutovalo. Bol som príjemne prekvapený bohatou diskusiou na danú tému.

Rád by som sa aj touto cestou poďakoval predsedníčke Rakúsko slovenského kultúrneho spolku vo Viedni p. Ingrid Žalneva za vynikajúce zorganizovanie prednášky. Zároveň Janke Petrášovej a Alici Drobnej, že ma podporili k tejto akcii.
Foto: Janka Petrášová , titulná fotografia wikipedia



 


 

Share this article :

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Používa službu Blogger.
 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger